Vánoční kuchařka: Medové víno

Dnes nahlédneme do tajů starořímské kuchyně a s její pomocí připravíme skvělý nápoj.

Ingredience:

•    0,7 l suchého bílého vína
•    3 vrchovaté lžíce medu
•    skořicová kůra (2 cm)
•    10 anýzových semínek

Postup:

Čtvrtinu vína nalijeme do hrnce, přidáme med a přivedeme do varu, vložíme koření a sejmeme z ohně.

Necháme táhnout až do vychladnutí. Přecedíme a směs nalijeme zpět do láhve ke zbytku vína.

Protřepeme, uzavřeme korkem a necháme v chladu 2 týdny uležet a nezapomeňte láhev položit! Na zdraví!

2.12.2007 12:00| autor: Zuzka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist