Vánoční Hermelín s pomerančem

Suroviny

hermelín
1 ks
pomeranč
1 ks
slanina
platkové mandle
bedyán
rozinky

Postup přípravy:

Oloupeme pomeranč, jednu polovinu pomeranče nakrájíme na měsíčky, které osmažíme na pánvi. Z druhé poloviny vymačkáme šťávu, kterou na pánvi vyvaříme na polovinu objemu, poté přidáme rozinky a krátce je v pomerančové šťávě povaříme. Přidáme tři osmažené měsíčky pomeranče a tři si necháme na ozdobu. Hermelín zabalíme do slaninky a pozvolna osmažíme na pánvi. Dozdobíme plátkovými mandlemi a kouskem badyánu.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist