Vaječné karbanátky

Suroviny

vajec
6 ks
mléka
4 PL
hladké mouky
40 g
másla
40 g
sůl, pažitka
na obalení klasický trojobal

Postup přípravy:

Vejce uvaříme natvrdo a nasekáme na drobnější kousky. Z másla a mouky připravíme světlou zásmažku, zalijeme ji mlékem, osolíme a přidáme nasekanou pažitku s kousky vajec. Provaříme na hustotu kaše. Z této hmoty pak tvoříme karbanátky, které obalujeme v klasickém trojobalu a smažíme. Podáváme s brambory nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
3.6.2013 2:07| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist