Uzený losos na česneku

Suroviny

rajče (rozpůlit)
6 ks
česnek (nakrájet na jemné plátky)
2 stroužky
bazalka
1/2 svazku
olivový olej
2 PL
uzený losos
4 plátky
limetková šťáva (z 1/2 ks limetky)
1/2 ks
avokádo (oloupané a pokrájené na plátky)
1 ks
řeřicha
50 g
pažitka na ozdobu
dle chuti

Postup přípravy:

Troubu předehřejte na 180 stupňů. Rajčata dejte na plech, vyložený pečícím papírem. Nahoru dejte česnek, bazalku a černý pepř. Pokapejte 1 lžící olivového oleje a pečte 25 minut. Smíchejte limetkovou šťávu se zbylým olejem a důkladně promíchejte avokádo a řeřichu s dresinkem. Dejte na talíře řeřichu a avokádo, na ně rajčata a nahoru kousky lososa, které posypte pažitkou.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.10.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist