Uzené řízky v trojobalu

Suroviny

uzené maso
1/2 kg
hladká mouka
dle potřeby
vejce
2 ks
strouhanka
dle potřeby
olej na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Uzené maso uvařte a zchladlé nakrájejte na plátky. Obalte je v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance z měkkých nastrouhaných rohlíků (je křupavější). Řízky usmažte na oleji. Podávejte s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.3.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist