Uzené maso na žampiónech s kmínem

Suroviny

uzené vepřové maso
žampiony
máslo
sůl
kmín
mletý pepř

Postup přípravy:

Na rozpuštěném másle osmahneme žampióny nakrájené na plátky. Na pekáč dáme plátky masa, osolíme, opepříme, okmínujeme, posypeme žampióny a dáme péct. Jako příloha se hodí brambory.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.1.2016 5:02| autor: Renca88

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist