Uzená krkovice s krupkami a zeleninou

Suroviny

kroupy
100 g
uzená krkovice
500 g
cibule
1 ks
voda
150 cl
česnek
3 stroužky
majoránka
1 ČL
mražená zelenina
1 hrst
polévkové koření dle chuti

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Kroupy propereme pod tekoucí studenou vodou, dáme do hrnce a necháme do druhého dne namočené.

Maso vložíme do jiného hrnce s vodou, přidáme cibuli a vaříme alespoň hodinu.

Před vařením kroupy osolíme, slijeme vodu a ještě propláchneme studenou vodou. Dáme vařit.

Maso vyjmeme a konzumujeme jako hlavní chod nebo pojídáme studené.
Do vývaru přidáme zeleninu, povaříme, přidáme vařené kroupy, prolisovaný česnek, majoránku, případně dochutíme polévkovým kořením.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.4.2012 9:13| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist