Tvarohovo želatinová buchta

Suroviny

olej
1 dcl
mléko
2 dcl
polohrubá mouka
1 a 1/2 sklenice
prášek do pečiva
1 balíček
mletý cukr
1 a 1/2 sklenice
vejce
4 ks
tvaroh
1 balení
cukr moučka
15 dkg
vitacit
1 balíček
pudink
2 balíčky
voda
3/4 l

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Z oleje, mléka, pol. mouky, prášku do pečiva, mletého cukru a vajíček (bez bílků, bílky ušlehat zvlášť) uděláme těsto, které pak vylijeme na předem vymazaný hluboký plech a pečeme v předem předehřáté troubě při teplotě 160°C.

Krém si připravíme z tvarohu, 15 dkg moučkového cukru a kousku másla. Tímhle krémem potřeme upečený piškot. Na konec si z vitacitu, pudingu, 6 lžic cukru moučka a 3/4 l vody uvaříme želatinu, kterou nalijeme na již výše zmíněný krém.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.7.2011 11:23| autor: Daniela76

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist