Tvarohové ovocné suflé

Suroviny

máslo
20 g
červený rybíz
250 g
cukr
150 g
vejce
3 ks
tvaroh
1 kg
cukr krupice
4 PL
citron
1 ks
prášek do pečiva
1 PL

Postup přípravy:

Ovoce očistíme, opláchneme a osušíme. Uložíme na dno zapékací formy vymazané tukem a posypeme 50 g cukru.

Zbytek cukru utřeme se žloutky do pěny, přidáme tvaroh, krupici a strouhanou citrónovou kůru. Opatrně vmícháme šťávu z poloviny citronu a prášek do pečiva. Z bílků ušleháme pevný sníh a vmícháme do tvarohové hmoty.

Nalijeme na ovoce a pečeme v troubě vyhřáté na 190°C jednu hodinu. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist