Tvarohová mramorová buchta

Suroviny

hladká mouka
1 hrnek
hrubá mouka
1 hrnek
cukr krupice
2 hrnky
mléko
2 hrnky
olej
3/4 hrnku
prášek do pečiva
2 PL
vejce
4 ks
pudink vanilkový
1 ks
tvaroh
2 ks

Postup přípravy:

Tmavé těsto: 1 hrnek mouky hladké, 1 hrnek mouky hrubé, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, 3/4 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva, 2 lžíce kakaa, 2 vejce
Světlé těsto: 1 pudink vanilkový, 2 tvarohy, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek mléka, 2 vejce

Ze surovin umícháme tmavé a světlé těsto. Část tmavého těsta odlijeme do hrnku‚ zbytek nalijeme na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Nahoru pak nalijeme světlé těsto. Z odlitého tmavého těsta potom děláme na povrchu lžící skvrny. Upečeme dozlatova.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 28x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.3.2013 2:58| autor: Dragonisa

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist