Tuňákový tatarák s kapary

Suroviny

steak z tuňáka bez kůže
400 g
cherry rajčata
5 ks
citrónová šťáva
1-2 ČL
lahůdková cibule
1 ks
kapary
2 ČL
malý žloutek
1 ks
olivový olej
3 PL
plochá petrželka
2 větvičky
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Steaky omyjeme, osušíme a rozmixujeme. Směs osolíme, opepříme, zakápneme šťávou. Petržel omyjeme, osušíme, listy otrháme a nožem najemno nasekáme. K masu vmícháme najemno nasekanou cibuli, nadrobno nasekaná cherry rajčata bez semínek, kapary a nakonec i žloutek s olejem. Vidličkou promícháme a necháme v lednici rozležet. Tatarák podáváme na opečeném bílém toastovém chlebu nebo vece.

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist