Tuňákový steak à la Asie

Suroviny

steak z tuňáka
4 ks
olivový olej
2 PL
citrónová šťáva z 1/2 citrónu
1/2 ks
cukr
1 ČL
škrobová moučka
1 ČL
sypký zeleninový bujón
1 ČL
sůl, bílý drcený pepř
dle chuti
chilli
dle chuti
asijská zeleninová směs
dle chuti

Postup přípravy:

Zeleninu nasypte do kastrolu, podlijte malým množstvím vody a povařte asi 2 minuty. Ve 150 ml vody rozmíchejte citrónovou šťávu, škrobovou moučku, cukr, bujón, sůl, pepř, podle chuti přidejte špetku chilli. Tekutinu nalijte na zeleninu a za stálého míchání nechte přejít varem. Steaky potřete olejem, opepřete a opečte z obou stran na rozehřáté teflonové pánvi. Hotové maso podávejte se zeleninovou omáčkou a s rýží nebo vařenými bramborami.

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.5.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist