Tuňáková pomazánka se zeleninou

Suroviny

tuňáka
1 plechovka
větších ředkviček
1 svazek
půl citrónu
sůl
pažitka

Postup přípravy:

Obsah konzervy vložíme i s olejem do misky a přidáme očištěné, jemně nastrouhané ředkvičky, či jinou zeleninu. Ochutíme šťávou z citrónu a jen nepatrně přisolíme. Promíchanou pomazánkou potíráme plátky veky nebo chleba a nakonec posypeme na drobno nakrájenou pažitkou. A protože si pochutnávají i oči, přizdobíme kousky zeleniny. Dobrou chuť!

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.10.2013 1:43| autor: lenkatumova (-)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist