Tramezzino s jablky a mangem

Suroviny

tramezzina
1/5 plátků
jablek
100 g
manga
80 g
másla
20 g
cukru
30 g
mleté skořice
5 g
jablko a snítka máty na ozdobu

Postup přípravy:

Foto zdroj: La Lorraine

Jablka oloupeme a rozvaříme v hrnci spolu s oloupaným mangem a skořicí. Směs rozmixujeme na hladké pyré. Tím potřeme tramezzino a můžeme formovat do tvaru rolády nebo trojúhelníkového sendviče. Před pečením na kontaktním grilu potřeme pečivo kouskem másla, aby dezert získal křupavou kůrku.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.6.2014 12:07| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist