Toskánský salát s mozzarellou a ančovičkami

Suroviny

starší bílý chléb
250 g
cherry rajče
200 g
mozzarella
200 g
jarní cibule
1 ks
salátová okurka
1 ks
česnek
1 stroužek
ančovička
4 filátka
olivový olej
5 PL
bílý vinný ocet
3 PL
sůl, pepř
dle chuti
bazalka
dle chuti

Postup přípravy:

Chléb nakrájíme na větší kostky. Připravíme vinaigrette z olivového oleje, octa, trochu pepře a soli. Kostky chleba namáčíme ve vinaigrettu a krátce na grilu opečeme dozlatova. Omytá rajčátka rozpůlíme, cibuli a okurku nakrájíme na kolečka, česnek rozetřeme, ančovičky a mozzarellu nakrájíme na menší kousky, bazalku natrháme nadrobno a vše smícháme s chlebem opečeným na grilu.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.11.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist