Topinky obložené vejci a uzeným masem

Suroviny

topinka
12 ks
vajíčka
4 ks
vařené uzené maso
15 dkg
kapary
2 dkg
pažitka
sůl
pepř
máslo
4 dkg
osmažená strouhaná houska
6 dkg

Postup přípravy:

Vejce dobře rozkvedláme, přidáme k nim na drobné kostičky nakrájené maso, rozsekané kapary a pažitku, osolíme, opepříme a dobře promícháme. 

Na větší pánvi nebo v kastrole rozpálíme máslo, nalijeme do něj vaječnou směs a za stálého míchání vařečkou ji necháme na mírném ohni tak dlouho, až kašovitě zhoustne. Hotovou vaječnou směs pak silně potřeme připravené horké topinky.

Povrch topinek posypeme osmaženou strouhanou houskou a ihned podáváme.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist