Toasty s kuřecími játry

Suroviny

kuřecí játra
200 g
uzené maso
200 g
malý rajský protlak
1 ks
rajče
3 ks
cibule
1 ks
kečup
2 PL
česnek
2 stroužky
oregano
1 ČL
sójová omáčka
dle chuti
sůl, pepř
dle chuti
olej
dle potřeby
toastový chléb nebo bílá bageta
dle potřeby
čerstvé bylinky na ozdobu
dle chuti

Postup přípravy:

Játra omyjte, odblaňte a pokrájejte na menší kousky. Uzené maso nakrájejte na kostičky. Na oleji nechte zpěnit nasekanou cibuli, přidejte uzené maso a společně krátce osmažte. Potom přidejte játra a za občasného míchání smažte, dokud játra nezměknou. Směs ochuťte sójovou omáčkou, kečupem, oreganem, solí a pepřem a vmíchejte rajský protlak. Krátce prohřejte a nakonec přimíchejte na kostičky nakrájená rajčata. Bagety rozkrojené napůl nebo plátky toastového chleba nasucho opečte a pokryjte směsí. Ozdobte bylinkami a podávejte.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.3.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist