Těstoviny zapečené s uzeným masem

Suroviny

čerstvé dlouhé nudle
1 sáček
olej
dle potřeby
zelená petrželka
1 svazek
gouda
100 g
moravské uzené maso
300 g
vejce
4 ks
mléko
250 ml

Postup přípravy:

Uvařte podle návodu sáček čerstvých dlouhých nudlí. Sceďte je, překrájejte a dejte je do olejem vytřené zapékací mísy. Přidejte k nim svazek jemně nasekané zelené petrželky, 50 g nastrouhané goudy, 300 g na kostičky nakrájeného moravského uzeného masa, promíchejte a vložte na 5 minut do předehřáté trouby. V hrnku rozšlehejte 4 vejce s 250 ml mléka, nalijte přes těstoviny, posypte ještě dalšími 50 g nastrouhaného sýra a zvolna pečte 30 – 40 minut.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.5.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist