Těstovinový salát s tuňákem

Suroviny

uvařené těstoviny
250 g
bylinkový ocet
5 PL
jarní cibulka
1 svazek
větší rajče
2 ks
tuňák v konzervě
1 ks
česnek
1 stroužek
olivový olej
4 PL
sůl, mletý pepř
dle chuti
mletá sladká paprika
dle chuti

Postup přípravy:

Těstoviny propláchneme studenou vodou, necháme okapat a smícháme s octem. Cibulky nakrájíme na jemné proužky, rajčata přelijeme vroucí vodou, oloupeme, vyndáme jadérka a dužinu nakrájíme na proužky, česnek utřeme. Všechno přidáme k těstovinám, podle chuti osolíme, opepříme, přidáme papriku a olej.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.9.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist