Telecí maso v zelenině

Suroviny

telecí maso na dušení
250 g
mletý kmín
na špičku nože
libeček
3 lístky
mix zeleniny (karotka, mladá brukev, brokolice)
150 g
petrželka
na ozdobu

Postup přípravy:

Očištěné a opláchnuté maso nakrájíme na kostičky, nasucho je krátce osmahneme, podlijeme horkou vodou, přidáme sůl, kmín, opláchnutý libeček a dusíme téměř doměkka. Potom libeček vyjmeme. Zeleninu a petrželku opláchneme. Karotku a brukev nakrájíme na nudličky, brokolici rozebereme na malé růžičky, přidáme je k téměř měkkému masu a dusíme doměkka. Doplníme nadrobno nakrájenou petrželkou. Podáváme s vařenými brambory, rýží, těstovinami.

Tip: Vhodné při dodržování žlučníkové diety

Hodnocení

2.3  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.7.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist