Telecí maso s citrónovou omáčkou

Suroviny

telecí maso na pečení
600 g
olej
1 PL
máslo
1 PL
hotová světlá jíška
2-3 PL
jemně nasekaná zelená petrželka
2 PL
sypký zeleninový bujón
1 ČL
citrón
1/2 ks
sůl, bílý mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso osolte, opepřete, opečte ze všech stran na oleji na pánvi. Přendejte do pekáčku, přidejte máslo, bujón, citrónovou šťávu, podlijte a zvolna zakryté pečte doměkka. Podle potřeby podlévejte. Nakonec zahustěte omáčku hotovou jíškou, krátce ji povařte, vmíchejte jemně nasekanou petrželku a dochuťte podle potřeby citrónovou šťávou. Podávejte s bramborovými noky, rýží nebo těstovinami.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.11.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist