Telecí kapsa plněná sýrem a šunkou

Suroviny

velké tenké telecí řízky
4 ks
plátky ementálu
4 ks
plátky vařené šunky
4 ks
mouky
4 PL
vejce
2 ks
másla
250 g
strouhanka, pepř, sůl

Postup přípravy:

Omyté maso jemně naklepeme, osolíme, opepříme, přehneme a naplníme plátkem šunky a sýru. Obalíme v mouce, v rozšleném vejci a nakonec ve strouhance. Řízky smažíme na másle 3-4 minuty z každé strany a podáváme s braborem, americkými brambory, hranolkama či kroketama.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist