Telecí játra na slanině

Suroviny

telecí játra
60 dkg
slanina
4 dkg
máslo nebo sádlo
5 dkg
hladká mouka
1 PL
sůl a pepř
1 špetka

Postup přípravy:

Játra zbavíme blan, pokrájíme a protáhneme je proužky slaniny. Posolíme a poprášíme hladkou moukou. Na pánvi rozpálíme máslo (sádlo) a játra z obou stran opečeme. Přendáme na misku, zbylou šťávu zaprášíme špetkou mouky a zasmahneme. Přilijme několik lžic polévky, povaříme a přelijeme přes játra.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.9.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist