Tatarský biftek z hovězího masa

Suroviny

hovězí zadní
25 dkg
cibule
1 ks
kečup (ostrý)
worcester
hořčice
žloutek
pepř
sůl
olej (sádlo)
česnek
chléb

Postup přípravy:

Maso odblaníme a umeleme najemno. Nakrájíme najemno cibuli (větší), dáme do mísy s masem, přidáme žloutek, hořčici, sůl a pepř, přikápneme trochu worcestru. Směs dobře promícháme a podle chuti přisolíme nebo okořeníme pepřem. 

Topinky:

Nakrájený chleba dáváme do rozpáleného tuku a osmahneme do zlatova. Topinka by neměla být na krajích spálená ale zlatá.

Takovou topinku osolíme, potřeme česnekem. Nato namažeme tatarák podle chuti.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist