Tatarák z uzeného lososa

Suroviny

uzený losos
200 g
čerstvý kopr
1 snítka
šalotka
2 ks
citrónová šťáva
1 PL
sůl a mletý pepř
dle chuti
veka
1 ks
máslo
1 kostka

Postup přípravy:

Uzeného lososa nakrájíme nebo naškrábeme najemno ostrým nožem. Přidáme najemno nakrájenou šalotku a kopr, osolíme, jemně opepříme a podle chuti okyselíme citrónovou šťávou. Podáváme na plátcích veky nebo jiného bílého pečiva namazaného máslem. Hotové chlebíčky můžeme ozdobit natvrdo uvařeným vejcem nakrájeným na čtvrtky.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 16x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.1.2014 6:45

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist