Tarator s ořechy a koprem

Suroviny

okurka
2 ks
česnek
2 stroužky
bílý jogurt
250 g
kefír
50 ml
pepř
kopr
1 svazek
vlašské ořechy
olivový olej
1 PL
sůl

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Salátové okurky opláchneme a nastrouháme. Přimícháme jogurt, kefír a nasekaný kopr.

Studenou polévku osolíme, opepříme, přidáme propasírovaný česnek a vmícháme lžíci oleje.

Celou směs dobře promícháme a dáme vychladit do ledničky. Podáváme s bílým chlebem nebo opečenými toasty.

Před podáváním každou porci posypeme nasekanými vlašskými ořechy.
Můžeme ozdobit plátkem citronu.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.2.2012 9:59| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist