Švédské vepřové palačinky s marmeládou

Suroviny

pečené vepřové maso
300 g
vejce
4 ks
sůl
ČL
hladká mouka
3 hrnky
mléko
8 hrnků
sušená pažitka s cibulkou
2 PL
sůl, pepř
marmeláda

Postup přípravy:

Předem upečené vepřové maso nakrájíme na velmi jemné a malé kostičky. Vložíme do vymaštěného pekáčku. Ze zbylých ingrediencí vytvoříme palačinkové těsto. Dochutíme směsí pažitky s cibulkou, osolíme a opepříme. Nalijte směs na vepřové kostky. Pečeme v troubě uprostřed asi 50 minut. Krájíme do tvaru šátečku podobající se skládané palačince. Podáváme s marmeládou lingonberry.

Předehřejte troubu na 175 pčeme 50 minut.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.6.2011 4:51| autor: MARSYZ

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist