Svařák z červeného vína s medem

Suroviny

červené víno
1 l
hřebíček
8 ks
med
4 PL
skořice
badyán
4 ks
citron
4 plátky

Postup přípravy:

Do hrnce nalijeme kvalitní červené víno, přidáme koření (na hrneček 1 badyán, 2 hřebíčky a kousek skořice) a víno přivedeme k varu. Nevaříme! S první bublinkou víno vypneme. 

Do hrnečku dáme med, který vždy nechám v hrnečku stát po dobu vaření vína na topení, aby se roztekl a zároveň se nahřál hrneček, a zalijeme ho horkým svařákem i s kořením.

Každý hrneček ozdobíme kolečkem citrónu, vložíme lžičku a podáváme.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.7.2011 8:41| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist