Šunkový salát s kysaným zelím

Suroviny

kysané bílé zelí
400 g
bílý jogurt
200 g
šunka
12 plátků
zakysaná smetana
100 g
pomeranče
2 ks
nakládané kapary
1 PL
ledový salát (6 listů)
6 ks
cibule
1 ks
mletý bílý pepř
dle chuti
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Zelí propláchneme studenou vodou, mírně vodou podlijeme a 15 minut jej podusíme. Pak dáme vychladnout. Jogurt prošleháme se smetanou, solí a pepřem. Vychladíme. Na talíře rozdělíme zelí, na nudličky nakrájený salát, přidáme dílky oloupaného pomeranče (i od spodní bílé slupky), na tenká kolečka nakrájenou cibuli a do ruliček stočenou šunku. Pokapeme zálivkou, kterou posypeme překrájenými kapary.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.4.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist