Šunka plněná tuňákem a kukuřicí

Suroviny

vejce
3 hrnků
velké plátky šunky
8 ks
tuňák v oleji (185 g)
1 plechovka
kukuřice (170 g)
1 plechovka
malé sterilované okurky
3 ks
tatarská omáčka
3 PL

Postup přípravy:

Tuňáka necháme okapat na sítku. Vejce uvařená natvrdo nakrájíme na menší kousky. Dáme do mísy, přidáme tuňáka, scezenou kukuřici, drobně nakrájené okurky a tatarskou omáčku. Dobře promícháme.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Plátky šunky rozložíme vedle sebe tak, aby se překrývaly. Na šunku dáme pomazánku a srolujeme roládu. Nakrájíme na porce a podáváme např. s tmavým chlebem.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.9.2011 5:01| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist