Stříška z Be-Be sušenek a s tvarohem

Suroviny

sušenky Be-Be světlé
1 balíček
sušenky Be-Be tmavé
1-2 balíčky
měkký tvaroh
2 kostky
máslo
1/2 kostky
moučkový cukr
dle chuti
rum
dle chuti
banán
2 ks
čokoládová poleva
1 balení

Postup přípravy:

Tvaroh utřeme nebo ušleháme ručním šlehačem se změklým máslem a cukrem a ochutíme troškou rumu. Na alobal naskládáme sušenky ve 3 řadách po 7 sušenkách, přičemž střídáme barvy.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Potřeme polovinou tvarohového krému (okraje alobalu zvedneme, aby sušenky držely při sobě) a znovu poklademe sušenkami, dáváme vždy na světlou sušenku tmavou a naopak. Potřeme zbytkem krému a po celé délce dáme za sebou banány.

Alobal po obou delších stranách zvedneme a krajní řady spojíme k sobě do stříšky. Alobalem zabalíme a dáme do chladna ztuhnout. Po ztuhnutí stříšku polijeme čokoládovou polevou.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.3.2011 11:50| autor: Sceptic

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist