Steaky z uzené pečeně

Suroviny

uzená vepřová kotleta
4 plátky
drcený pepř
dle chuti
olivový olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Vykostěte 4 asi 2 – 3 cm silné plátky uzených vepřových kotlet. Maso lehce naklepejte, posypte drceným pepřem a opečte z obou stran na rozpálené pánvi potřené olivovým olejem. Opékejte zvolna, aby se maso dobře propeklo. Podávejte s bramborovou kaší či jinak upravenými bramborami, volským okem a zeleninovým salátem z čerstvé nebo sterilované zeleniny.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.12.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist