Staročeská rybí polévka s hrachem

Suroviny

rybí maso
hrách
10 dkg
máslo
40 dkg
hladká mouka
40 dkg
kořenová zelenina
70 dkg
cibule
1 ks
česnek
1 stroužek
sůl
petrželka

Postup přípravy:

Hrách uvaříme doměkka. Rybí maso povaříme 10 minut v osolené vodě s pokrájenou cibulí, pak vývar přecedíme. Na másle osmahneme zeleninu pokrájenou na nudličky, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem. Před dovařením přidáme hrách i s vodou z vaření, rybí maso a česnek utřený se solí, dovaříme.

Hodnocení

4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist