Srnčí ragú na tymiánu se zeleninou

Suroviny

srnčí maso
1/2 kg
máslo nebo tuk
5 dkg
pokrájená kořenová zelenina
3 PL
malá cibule
1 ks
sůl
dle chuti
celý pepř
3 ks
nové koření
2 ks
jalovec
2 ks
bobkový list
1 ks
tymián
1 špetka
polohrubá mouka
1 PL
červené víno
1/16 l
cukr
dle chuti

Postup přípravy:

Na másle nebo tuku osmahneme pokrájenou zeleninu, později přidáme cibuli a na kostičky nakrájené (odblaněné) maso a osolíme. Dusíme bez podlití, až se zelenina trochu osmaží. Pak podlijeme vodou (nebo vývarem), přidáme koření a dusíme do měkka. Maso vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, upražíme a podlijeme. Hotovou omáčku přecedíme, přidáme do ní maso a dochutíme – víno, cukr…

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 14x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.10.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist