Špízy s mletým masem a žampióny

Suroviny

mleté maso (vepřového nebo drůbežího)
600 g
mletá červená paprika
1 ČL
cibule
1 ks
vejce
1 ks
vlažná voda
3 PL
žampióny
250 g
grilovací koření
dle chuti
sůl, mletý černý pepř
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Mleté maso osolte a okořeňte pepřem a mletou paprikou. Přimíchejte rozšlehané vejce a vodu, cibuli nasekejte nadrobno a vmíchejte do směsi. Žampióny očistěte a odkrojte nožičky. Z masové směsi tvarujte kuličky a střídavě s hlavičkami žampiónů je napichujte na grilovací jehly nebo špejle. Vložte špízy na rošt, potřete je olejem a posypte grilovacím kořením. Grilujte je, otáčejte a potírejte olejem, až jsou měkké a zlatavé. Podávejte s opečenými bramborami nebo pečivem, nezapomeňte na čerstvou zeleninu či salát.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.6.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist