Špenátové omelety s kečupem

Suroviny

mražený špenát
500 g
polohrubá mouka
200 g
vejce
1 ks
sůl
1 špetka
olej na smažení
dle potřeby
mléko
dle potřeby
kečup, tatarka
dle chuti

Postup přípravy:

Špenát necháme rozmrazit. Když povolí, vmícháme vejce, polohrubou mouku a podle chuti osolíme. Takto připravené těsto dle potřeby rozředíme mlékem. Nesmí být moc řídké, ale ani moc husté.

Na pánvičce necháme rozehřát olej. Do rozpáleného oleje naléváme připravené těsto. Omeletu osmažíme z obou stran.

Hotovou špenátovou omeletu můžeme ještě potřít kečupem či tatarskou omáčkou.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist