Špenátová polévka, slavnostní

Suroviny

mražená špenát
smetana
cibule
tuk
vejce
šunka
sůl
pepř

Postup přípravy:

Uvaříme 4 vejce natvrdo. Na tuku zpěníme cibulku, přidáme kostku špenátu, podlijeme trochu vodou a necháme rozpustit až k varu.

Osolíme, opepříme. Do polévky přidáme kelímek sladké smetany a necháme prohřát. Na talíř nalijeme polévku, ozdobíme drobně pokrájenu šunkou a navrch položíme dvě poloviny vejce.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist