Špagety s garnáty a špenátem

Suroviny

špagety uvařených podle základního návodu
500 g
nevyloupaná větší kreveta - garnát (i zmrazené)
16-20 ks
zmrazený listový špenát
450 g
cibule
1 ks
olivový olej
2 PL
česnek
4 stroužky
strouhaný muškátový oříšek
dle chuti
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Cibuli nasekáme najemno a podusíme se dvěma nakrájenými stroužky česneku na polovině rozehřátého olivového oleje. Přidáme zmrazený špenát, podlijeme ho trochou vody, při mírné teplotě ho necháme rozehřát a dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Garnáty (zmrazené necháme nejdříve rozmrznout) a zbylý nakrájený česnek vložíme do druhé poloviny rozehřátého oleje, opečeme je asi 5 minut, osolíme a opepříme. Uvařené špagety rozdělíme na talíře, přidáme špenát a garnáty a ihned podáváme.

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.12.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist