Sójové maso se smetanou a kořením

Suroviny

sójové maso
1 balíček
vývar
500 ml
smetana
1 ks
cibule
1-2 ks
indické koření garam masala dle chuti
pepř dle chuti
sůl dle chuti
olej

Postup přípravy:

Sojové kostky povaříme ve vývaru, cibulku nakrájíme na plátky a osmahneme na oleji, přidáme k ní měkké sojové maso a trochu vývaru, koření garam masala dle chuti, cibulku a ještě chvílku dusíme. Na závěr přidáme zakysanou smetanu a podáváme s rýží.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.2.2011 7:33| autor: Handale

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist