Sněhová roláda s mandlemi a šlehačkou

Suroviny

bílek
6 ks
pískový cukr
180 g
žloutek
6 ks
kakao
2 PL
jemně loupané, strouhané mandle
1 PL
šlehačka na náplň a ozdobu
1/4 l

Postup přípravy:

Z bílků ušleháme tuhý sníh, zašleháme cukr a jemně vetřeme žloutky, kakao a mandle. Na olejem potřeném alobalu rozetřeme těsto a 15 minut pečeme ve středně teplé troubě. Pomocí utěrky 2x zarolujeme a rozbalíme. Zatočenou roládu necháme vychladnout a potom ji naplníme a ozdobíme ušlehanou šlehačkou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.8.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist