Smetanový špenát s vejci nahniličko

Suroviny

čerstvého špenátu
500 g
cibule
1 ks
česneku
4 stroužky
zakysané smetany
300 ml
oleje
2 PL
másla
1 PL
vajec
4 ks
sůl, pepř
dle chuti
citron
dle chuti

Postup přípravy:

Špenát dobře properte, spařte vařící vodou a nechte odkapat. Na směsi másla a oleje zpěňte nakrájenou cibuli, přidejte česnek, špenát a poduste. Vmíchejte smetanu, podle chuti sůl, pepř a citrónovou šťávu. Mezitím uvařte nahniličko vejce (2 až 3 minuty) a opatrně je oloupejte. Špenát rozdělte na talíře, přidejte vejce a ozdobte natěmi.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.8.2016 9:54| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist