Smetanová čokoláda

Suroviny

kvalitní hořké čokolády
100 g
mléka
500 ml
vanilkový cukr
1 ks
cukr krystal
smetany 33%
100 ml
kakaa a skořice na posypání
1 špetka

Postup přípravy:

Mléko pomalu zahřejeme, nalámeme do něj čokoládu, přisypeme vanilkový cukr a za stálého míchání přivedeme k varu. Pak odstavíme a metličkou našleháme do pěny. Hotové osladíme, ozdobíme šlehačkou a podáváme.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.6.2013 7:17| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist