Smažený obalovaný květák

Suroviny

květáku
1 ks
sůl
dle chuti
vejce
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby
strouhanka
dle potřeby
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Květák si namočíme do mísy s vodou, propláchneme a vyjmeme. Rozdělíme si ho na menší porce – růžičky. Jednotlivé porce obalíme v trojobalu – mouka, vejce, strouhanka a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 3x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.7.2016 2:01| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist