Smažené žampióny se sýrem

Suroviny

žampion
1/2 kg
eidam
150 g
citrónová šťáva
1 - 2 PL
sůl
dle chuti
na obalení hladká mouka, vejce, strouhanka
dle potřeby

Postup přípravy:

Žampiony očistíme, nohy odkrojíme. Hlavičky pokapeme citronovou šťávou, osolíme a obalujeme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme s brambory.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.1.2013 5:43| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist