Smažené sýrové bramboráky

Suroviny

brambor
1 kg
vejce
2 ks
sůl
1 špetka
eidam
200 g
hladká mouka na zahuštění
dle potřeby
tuk na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Syrové brambory zbavíme slupky a postrouháme. Přebytečnou vodu slijeme. Přidáme vejce, strouhaný sýr, sůl a zahustíme moukou podle potřeby. Vše řádně promícháme a pečeme na menším množství tuku dozlatova. Nejlépe chutnají ještě teplé.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.1.2013 12:47| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist