Smažené kotlety na víně s česnekem

Suroviny

vepřová kotleta
4 ks
suché bílé víno
500 ml
česnek
4 stroužky
celé vejce
2 ks
strouhanka
1 ks
sůl, pepř, mletá paprika
dle chuti

Postup přípravy:

Smíchejte víno s prolisovaným česnekem, přidejte sůl, pepř a mletou papriku. Kotlety marinujte 3-5 hodin v ledničce, ne však déle než 24 hodin.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Před smažením kotlety obalte ve vejci a ve strouhance. V pánvičce rozehřejte olej a smažte dozlatova. Podávejte s bramborovou kaší.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.8.2012 9:19| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist