Smažená vejce v bylinkovém těstíčku

Suroviny

natvrdo uvařené vejce
8 ks
hladká mouka
200 g
vejce
2 ks
mléko
1 dl
čerstvý tymián
1 malý svazek
jedlá soda
1 PL
sůl, mletý pepř
dle chuti
olej na smažení
dle potřeby

Postup přípravy:

Z mouky, mléka a syrových vajec připravíme hustší těstíčko, které osolíme, opepříme, přidáme do něj jemně nasekaný tymián a na závěr vmícháme jedlou sodu. Uvařená vejce oloupeme, obalíme v těstíčku, vložíme do pánve s větší vrstvou lehce rozehřátého oleje a usmažíme ze všech stran dozlatova. Vejce necháme odkapat na savém ubrousku a ihned podáváme.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
21.4.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist