Smažená jablíčka v mandlovém obalu

Suroviny

mandle
150 g
velká zelená jablka
2 ks
žloutky
2 ks
vaječný koňak
1/2 dcl
šlehačka
čokoládová poleva
olej

Postup přípravy:

Mandle ve slupce jemně nastrouháme. Žloutky prošleháme s vaječným koňakem. Jablka nakrájíme na kolečka o síle asi 1,5 cm. Potom z jejich středu vykrojíme jádřince.

Jablkové kroužky obalujeme v pudinkovém prášku, žloutcích s koňakem a nakonec v nastrouhaných mandlích. Smažíme na oleji dorůžova a necháme okapat na papírové utěrce.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.8.2011 4:42| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist