Slovenská fazolová polévka

Suroviny

fazole
dle potřeby
mrkev
dle potřeby
celer
dle potřeby
petržel
dle potřeby
brambory
dle potřeby
hladká mouka
dle potřeby
česnek
dle potřeby
olej
dle potřeby
majoránka
dle potřeby
vegeta
dle potřeby
mletá paprika
dle potřeby

Postup přípravy:

Fazula si den vopred namocime, na druhy den dame varit so zemiakmi a so zeleninou. Vsetko okorenime vegetou a majorankou. Ked je uvarene a vsetko makke, tak urobime zaprazku s muky a cesnaku na oleji s mletou paprikou. Precedime cez sitko a dame znovu varit a odstavime.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.3.2013 1:04| autor: benca

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist