Slavnostní čaj s ovocem a medem

Suroviny

porcovaného ovocného čaje
3-4 ks
vody
1 l
med
citrónová šťáva
míchaného ovocného kompotu
1 sklenice

Postup přípravy:

Sáčky ovocného čaje zalijeme vroucí vodou a necháme asi 5 minut louhovat. Podle chuti dochutíme medem a citronovou šťávou. Do silnostěnných vysokých sklenic rozdělíme na kousky nakrájené kompotované ovoce a zalijeme horkým ochuceným čajem.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist